Εκτύπωση

62ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - 2103478171

Σχολικό Έτος 2018-2019

 

Αγαπητοί γονείς,

Οι δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά μέρες που διανύουμε, καθιστούν την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη, συνοχή και υποστήριξη ολοένα και περισσότερο επιτακτική. Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, αποφάσισε τη συγκέντρωση  τροφίμων και ειδών υγιεινής και ειδών οικιακής χρήσης στο οργανισμό «Χαμόγελου του παιδιού» για την κάλυψη των αναγκών του. Προσδοκώντας τη θετική σας ανταπόκριση για στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη, ζητάμε για άλλη μια φορά και τη δική σας συμβολή στον τόσο σημαντικό, αλλά παράλληλα πιο δύσκολο από ποτέ στόχο μας. Η δική σας στήριξη θα μπορούσε πρακτικά να μεταφραστεί σε προσφορές τυποποιημένων τροφίμων, ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, ρύζι, γάλα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, καθαριστικά και απολυμαντικά, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο και άλλα.
Η συλλογή των τροφίμων και των άλλων ειδών  θα πραγματοποιείται καθημερινά από σήμερα και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου μας. Σας εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες.

Για τον Σύλλογο διδασκόντων

Ο Δ/ντής

Γεωργόπουλος Γεώργιος

Αρχιτέκτων